UITGELICHT AANBOD

BIODANZA
Elke vrijdagavond

Mijn naam is Geny Wuestman en ik vind het superleuk om in Het Vijfde Huis biodanza te geven. Dat doe ik sinds december 2020 vier keer in de week. 

De formule van Het Vijfde Huis spreekt me aan en de energie bevalt me goed. Ik vind het fijn dat biodanza hier zo positief ontvangen wordt. 

Zodra het weer mag, verwacht ik dat veel mensen hier op vrijdagavond komen uitvinden wat Dans en leef te bieden heeft. Na zo’n lange periode van meer op ons zelf zijn, is biodanza het beste medicijn om weer te herstellen.  Ik kijk er naar uit.

Gevorderden:
Woensdag 9:30 tot 11:30
Donderdag 20:00 tot 22:00

Nieuwkomers:
Woensdag 20:00 tot 22:00
Vrijdag 20:00 tot 22:00

RE-CONNECT
Are you ready to go Sky HIGH? 

Ben jij je bewust van welk gedrag en gedachten jou nog in de weg zitten?

Pijn en onverwerkt verdriet uit het verleden zorgt voor disfunctioneren van de chakra’s; energie portalen in ons lichaam. Ga mee op reis en leer deze emoties te transformeren naar KRACHT! In 8 trainingen ontdek en doorgrond je de blokkades in je huidige leven, en wat ze je brengen! Elke week kom je dichterbij je Hogere Zelf, onder meer yoga en een transcendente reis.

 

Een trancedente reis is een hele diepe meditatie vorm. Dit betekent dat er op zowel: energetisch, mentaal, emotioneel en fysieke lagen wordt gewerkt en er veel ‘shifts’ bij je kunnen ontstaan. Bij de Transcendente reis reist jouw energie buiten de tijd/ruimte om, en om de lessen en inzichten te kunnen ontvangen moet je lichaam in een ontvankelijke staat van rust en stilte en de geest in theta staat zijn.

• Privat teachings mogelijk- De persoonlijke één op één training starten wanneer jou uitkomt, hier is veel ruimte voor maatwerk.

• RE-CONNECT online

Het online groepstraject (avond) start  medio december, en je volgt ontspannen vanaf jouw bank of bed de teachings. Yoga en mediatie is onderdeel van de training.

MINDFULNESS
Cynthia Gorissen 

RUIMTE VOOR COMPASSIE

Zoektocht naar verdieping en werkelijk contact
Mijn interesse in mensen en de persoonlijke belevingen en veerkracht van omgaan met tegenslag en ziekten brachten mij in contact met de holistische visie. Het uitgangspunt dat lichaam en geest (body & mind) onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

Toen ik zelf eens bij een holistisch massagetherapeut was voor een behandeling, wist ik, dit wil ik ook. 

In 2011 heb ik mijn kantoorbaan opgezegd en ben ik eerst gestart met een massagepraktijk (Kompassie Massage). Waarbij Kompassie een samentrekking was van Kompas en Passie. Vier jaar later rondde ik de opleiding voor massagetherapie af.

Mijn hart gaat uit naar mensen die worstelen met angsten en dit uit schaamte verborgen houden. Mijn specialisatie richt zich steeds meer op volwassenen die als kind opgegroeid zijn bij een ouder met psychische problemen (KOPP). Ook bekend als vroegkinderlijk trauma. Met ruimte voor compassie bied ik een veilige en rustige plek om zowel letterlijk als figuurlijk op adem te komen.

In februari start Cynthia weer met nieuwe mindfulnesstrainingen op maandag of vrijdagochtend en in maart op dinsdagavond.
Via deze LINK kom je op haar website (agenda) voor meer informatie en data.

MINDFULNESS TIP
Houd een dankbaarheid-dagboek bij, waarin je alle positieve dingen in je leven noteert. Sta stil bij de kleine dingen die je laten lachen en de grote dingen waarvoor je dankbaar kunt zijn, zoals de gezondheid van je dierbaren.

Een mooi boek om cadeau te geven of te krijgen is het Dankbaarheid-dagboek ‘Positieve Psychologie’ van Mark Verhees. Hierin kun je 60 weken lang iedere dag 3 dingen noteren waar je dankbaar voor bent. Het boek is verder gevuld met mooie spreuken en tips om je inspireren.

Koop je boeken bij de lokale boekhandel, dit kan vaak ook online!