Van 9:30 – 17:30 op 2 april bieden we je deze dag als een integraal programma aan, waarbij je maar liefst 2 of 3 workshops met het thema Innerlijke groei kunt volgen. Naast een gezamenlijke cacao ceremonie als opening van de dag, een heerlijke gezonde lunch en een verassing bij de afsluitende ceremonie.
We vragen gezien het aanbod een bescheiden bijdrage (€30 ochtend/lunch/middag of €15 alleen middag) om deze open dag te kunnen bekostigen.

Het ochtendprogramma vindt plaats in de grote zaal en start met de openingsceremonie om 9:30 (inloop vanaf 9:00). En eindigt met een gezamenlijk lunchbuffet om 12:30.

Openings cacaoceremonie door Erwin & Anne
Alles begint vanuit de stilte, diep van binnen en overal om je heen. Na het ceremonieel nuttigen van de cacao gaan we over in de intuïtief geleide meditatie. Daarna neemt Anita Vuurman het over en laat jouw kennismaken met het Sjamanistisch levenswiel.

Sjamanistisch levenswiel door Anita Vuurman
Alles in het leven verloopt in een cirkel. We spreken niet voor niets over iets afronden of in een kringetje ronddraaien. Het medicijnwiel, of levenswiel, is een cirkel die in veel culturen nog gebruikt wordt voor inzicht, kennis en kracht, wat medicijn genoemd wordt.

Het middagprogramma omvat maarliefst 10 workshops verdeeld over 3 zalen. Waarbij je kunt kiezen uit 3 workshops in totaal en 1 gezamenlijke inclusief de sluiting van de dag.

De stilte om mij heen… door Frank Straube
Een workshop gecreëerd om bewust uit de achtbaan in een te druk pretpark  die je in het bestaan ervaart te kunnen stappen. Met praktische oefeningen om direct toe te passen in je dagelijkse leven.

Keuzes door Joëlla Rossewij
Voor innerlijke groei is beweging nodig. Beweging van het oude comfortabele naar het nieuwe, je hart volgen. Daarbij horen keuzes maken. In deze workshop wordt je begeleid door keuzes die je nog wilt maken. Dit gaan we doen doormiddel van een visualisatie, inzichtkaarten en flitsopstelling. Zodat je aan het einde van de workshop een keuze kunt maken.
Kracht van doen

Opstellingen door Ginny Krijgsman

Opstellingenwerk volgens de methode van prof. Franz Ruppert (IoPT). Mijn motto is: helen van binnenuit in je eigen tempo.

Klankreis door Hanneke Hijmans
Klankreis

Helend licht door Loes Vrolijk
Ik geef informatie over hoe energetisch werk het zelfhelend vermogen van je lichaam kan activeren. Tijdens een meditatie kun je deze energie van hoge frequentie ervaren. Je wordt uitgenodigd je perspectief over wat er allemaal mogelijk is te verruimen, je hart te openen en je af te stemmen op de wijsheid en liefdevolle heling van de hogere intelligentie. www.kerncoaching.nl

Cognitieve Fitness door Frank en Hanneke
Cognitieve fitness is een neurowetenschappelijk onderbouwde bewegingsmethode die je fysiek en mentaal gezond houdt.De oefeningen prikkelen de hersens terwijl je beweegt. Cognitieve fitness is geschikt voor nagenoeg elk (sport)niveau. Een les bestaat uit inspanning, uitdaging en ontspanning. Hierbij staat plezier voorop.Klankschalen gecombineerd met ontspanningsoefeningen staan garant voor een diepe rustervaring.

Maancirkel door Frances Aarts
De cyclus van de Maan is van oudsher symbolisch voor de belangrijke ontwikkelingsfasen in je leven. In deze workshop neem ik je mee, via geleide meditatie en met mooie beeld-kaarten, langs de vier beeldrijkste fasen: donkere maan, eerste kwartier, volle maan en laatste kwartier, en zo terug naar de donkere maan, als symbolische reis. Ontdek in welke fase je je nu bevindt en gebruik dit als inzicht in jouw groeiproces.

Shindo door Max de Bruin
Shin Do is een fantastische manier om met onze energie om te gaan. Om te leren ‘lezen’ en voelen dat we niets anders zijn dan energievelden in beweging en dat alle mensen om ons heen daar op reageren.

… ?

Muziek van hart tot hart door Mariska Nieuwenhuijsen
Aan het einde van het Middagprogramma komen we met z’n allen samen in de grote zaal. En daar zing ik je toe. Liedjes recht uit mijn hart over ‘hier’ zijn, het huidige moment, zachtheid en verbinding. Laat je meevoeren door mijn stem. Een innerlijke reis van donker naar stralend licht. Om de dag en jouw innerlijke reis te integreren. Met elkaar samen en in verbinding aanwezig te zijn. Muziek van Hart tot Hart.

Sluiingsceremonie door Mariska & Frances
Alles begint vanuit de stilte, diep van binnen en overal om je heen. Na het ceremonieel nuttigen van de cacao gaan we over in de intuïtief geleide meditatie. Daarna neemt Anita Vuurman het over en laat jouw kennismaken met het Sjamanistisch levenswiel.

Menu