MULTIFUNCTIONELE RUIMTE & ZAALVERHUUR

 

 

 

 

EEN OVERVLOED AAN MOGELIJKHEDEN

START MET DOEN | WAT JIJ LEUK VINDT

 

GUN JEZELF DE RUIMTE
&
NEEM JE EIGEN PLEK IN

 

 

 
Het Vijfde Huis is een fijne plek waar jij jouw workshop, les, training, evenement, therapie en/of coaching kan geven. Alle zalen zijn daglicht helder, multifunctioneel en zeer geschikt om jouw deelnemers en/of gasten in een aangename sfeer te kunnen ontvangen.
Diverse bedrijven, organisaties, trainers en ondernemers hebben hun weg naar Het Vijfde Huis al gevonden. Maar ook particulieren die net even een andere ervaring willen beleven dan het standaard verhuuraanbod in de buurt, kiezen steeds vaker voor onze locatie.
 
Wij beschikken over vier grote zalen die wij bewust, zeer minimalistisch hebben aangekleed. Toch zijn ze ieder voor zich met de tijd, een totaal andere gevoelsbeleving gaan ontwikkelen. Zo is er;
   • Zaal 1 – De Familiekamer – 50m2
    Wil zich het liefst laten omarmen met een warme deken van rust en stilte.

   • Zaal 2 – De Klankkast – 50m2 
    Balanceert liever tussen wat actie met pit om zich daarna volledig te kunnen ontspannen.

   • Zaal 3 – de Doorgang – 100m2
    Vindt tussen alle evenementen, trainingen en lessen door, 
    zijn eigen weg wel.

   • Zaal 4 – De Theaterzaal – 200m2
    Die ieder kunstig, cultureel, zang en dansgezelschap van harte welkom heet.
 
Elke zaal is te gebruiken voor meerdere doeleinden zoals, yoga, meditatie, dans, workshops, presentaties en nog veel meer. En wat ècht bijzonder is, is dat zaal 1, 2 en 3 samen met onze ontvangstruimte, getransformeerd kan worden tot één enorme zaal van meer dan 300m2.
Naast onze zalen zijn er drie ruime kamers; Groen, Sienna en Indigo die elk hun eigen doelgroep / categorie dienen en ingezet kunnen worden voor individuele gesprekken, zoals coaching, therapie, consulten of lichaamswerk zoals (klassieke) massage. Ook voor meetings, lezingen, demonstraties, workshops e.d in kleinere groepen is er meer dan voldoende plek aanwezig.
Nieuwsgierig? Neem contact op of kom eens langs!
Proef de sfeer en ontdek wat er allemaal mogelijk is.
Wil je zonder afspraak langskomen? Iedere vrijdag is er de Zoete Inval. Heidi Bellekom, Erwin de Boer en Frances Aarts (team H5H) zijn dan alledrie van 10:00u tot 12:00u in Het Vijfde Huis aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden en/of je een rondleiding te geven.