OVER ONS

HET VIJFDE HUIS IS…

Een centrum voor bewuster leven & persoonlijke ontwikkeling.
Verhuurder van meerdere multifunctionele zalen en ruimtes aan particulieren, bedrijven en organisaties.
Een overkoepelende aanbieder van workshops, evenementen, trainingen, coaching, therapieën, lessen e.a activiteiten
Gastlocatie voor diverse sociaal maatschappelijke projecten en Non-Profit organisaties.
Met een netwerk van trainers, coaches e.a disciplines, een verbindend initiatief, gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewuster leven en kennisoverdracht.
Natuurlijk kun je Het Vijfde Huis helemaal terugbrengen naar een KvK nummer met CBI code. Jazeker, daarin staat geschreven dat wij in de eerste instantie ruimte verhuren (geen woonruimte) maar dit is wel héél kort door de bocht want wij zijn véél meer dan dat. Dus wat definieert dit Huis dan dan wel? Het komt eigenlijk neer op het volgende; Wij dragen allemaal bij maar zijn meer dan de maatschappij die werkt om te verdienen. Het Vijfde Huis is een inspiratiebron voor mensen die hun talent optimaal willen benutten. Ze staat voor de toegevoegde waarde. Niet de waarde van WAT maar de waarde van WIE. Weet je wat? Bel ons op of kom eens langs. Je bent van harte welkom om jouw eigen plek in te nemen!

ONZE ZALEN

Zalen 1 t/m 3 zijn groot en kunnen grotere groepen aan. Voor onder andere lessen of bijeenkomsten. De Sienna kamer is goed geschikt voor kleinere groepen voor bijvoorbeeld yoga of meditatie oefeningen. De groene kamer en indigo kamer zijn beide geschikt voor coaching of behandelkamers.

Is jouw honger naar ruimte groter dan deze ruimtes. Dan kunnen we de wanden tussen de zalen 1 t/m 3 verwijderen, zodat er een enorme ruimte ontstaat. Interesse? Neem hiervoor contact op met ons.

Heb je een specifiek verzoek, wil je meer info, wil je een ruimte huren voor een dagdeel van minimaal 4 uur, of wil je gewoon de ruimtes eens met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

Groene kamer

Indigo kamer

Sienna

Zaal 1

Zaal 2

Zaal 3

HET TEAM

Erwin

Frances

Max

Menu