Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van Oud naar Nieuw

19 december, 2020 | 3:00 pm - 6:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 3:00 pm, repeating until 19 december, 2020

Wat wil je tegenkomen in 2021?
Wat wil je dat er opbloeit en waar wil jij vuurwerk voor afsteken?

Door stil te staan bij wat je wilt, en je innerlijke kracht in te zetten op een effectieve manier, kun je de kans dat dit ook echt werkelijkheid wordt enorm vergroten!

Deze workshop gaat over de mijlpaal waarbij je afscheid neemt van 2020 en 2021 verwelkomt.
De Kersttijd nodigt je uit om naar binnen te gaan, te reflecteren op de lichtbron in jezelf en hoe je deze in de buitenwereld kunt laten schijnen. Het nieuwe jaar ligt voor je en het is traditioneel de tijd van ‘de goede voornemens’.

In de workshop Van Oud naar Nieuw neem ik je mee om in een meditatie terug te kijken op 2020 en te kiezen wat je meeneemt uit dit jaar. We geven geen aandacht aan wat je niet wilt meenemen, immers wat aandacht krijgt groeit.

Het vraagt om een moedig hart om daarna te kiezen voor wat je zielsgraag wilt tegenkomen in het nieuwe jaar vol mogelijkheden. Het vraagt van je om te geloven dat het mogelijk is, ook voor jou, om dit mooie levenspad te lopen en jezelf magnetisch te maken voor wereldse en magische steun.


Inhoud Workshop

We gaan 3 uur aan de slag met meditaties, het maken van een collage van het beeld dat je wilt vasthouden en dat voor jou 2021 vertegenwoordigt en andere creatieve oefeningen die helpend zijn. Je steunt de andere deelnemers en krijgt steun. Je ontvangt nuttige informatie over de ins en outs van het creatieproces en hoe je hiervan gebruik kunt maken. Je rondt de workshop af met een kort actieplan met 3 punten die je op koers houden.

In 2021 krijg je een mail achteraf met aanmoedigende tips van de trainer.

Doe je mee?

Praktische informatie:

Plaats: het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 in Gouda
Groepsgrootte: maximaal 7 deelnemers
Datum en tijd: vrijdag 18 december of zaterdag 19 december van 14.00 – 17.00 u.
Je investering bedraagt  € 55,-. Hiervoor krijg je een leuke middag, een A5 boekje voor je ervaringen en  je collage, de 2 visualisaties in MP3 vorm achteraf toegestuurd, en een inspiratie mail in het nieuwe jaar.
Trainer: Loes Vrolijk, auteur van Het CreatieSpel

Je kunt er ook kiezen voor een  individuele setting bij de trainer thuis met 2 personen. Datum in de kerstperiode vóór 1 januari in overleg.

Meer weten of wil je je nu al opgeven? Stuur een mail naar loesvrolijk@kerncoaching.nl

Organisator

Loes Vrolijk
Telefoon:
0642520170
Site:
http://www.kerncoaching.nl/