Liselotte de Vries

“DON’T STOP THE WAVES, LEARN HOW TO SURF!’

Het is tijd dat jouw licht gaat schijnen.


Leuk dat je bij mij terecht bent gekomen! Mijn naam is Liselotte en ik voer praktijk bij Het Vijfde Huis. Hier heb ik een hele fijne plek gevonden om mensen te helpen de sleutel te vinden naar de waarheid en essentie van hun leven.


Als lifecoach en yogadocent begeleid ik mensen in hun proces naar inzicht en heling. Ook kun je mij als stiefcoach inschakelen en ga ik samen met jou en je partner op zoek naar balans in jullie nieuwe werkelijkheid van een samengesteld gezin!


Met hart & ziel het leven omarmen en de beste versie van jezelf ontmoeten want, van jou is er maar één! En jij bent precies zoals je moet zijn. Ik ga je helpen deze universele waarheid te begrijpen en te gaan leven.

Start nu jouw transformatie-traject en vind de antwoorden waar je al zo lang naar op zoek was.


LISELOTTE VERTELD.
_

Samen met mijn lief geniet ik van ons samengesteld gezin met vier (puber)meiden en dat geeft de nodige kleur aan het leven. Drie op de vijf gezinnen in Nederland is een samengesteld gezin. Slechts 35 % slaagt erin hier een succes van te maken en dat is ontzettend jammer. Wanneer je weer liefde vindt, willen jij en je nieuwe partner heel graag dat dit slaagt en lijkt je gezin onder een vergrootglas te liggen; ‘dit moet nu wél lukken!’ Hoe deal je met jezelf en je bonuskinderen, je verwachtingen richting je partner en de teleurstellingen? Hoe ga je om met je partner in de rol als stiefouder? Ook hierbij kun je mijn hulp inschakelen!
Klik hier voor meer informatie over stiefcoaching.

Opleidingen

  • Politieopleiding
  • Hbo Sociaal Juridische Dienstverlening
  • Yin yoga teacher training, Arhanta Yoga Ashram Nederland
  • Vinyasa teacher training, Arhanta
  • Ashtanga Yoga Academie
  • Academie voor Holistisch coachen
  • Masterclass Werken met samengesteldegezinnen, Popelier
  • SRN School voor Reïncarnatie-en Regressietherapie Nederland (2020-2022)

Na 20 jaar mijn rugzak vullen met werk- en levenservaring werd mij duidelijk dat het de hoogste tijd geworden was voor mijn levensmissie: anderen begeleiden naar een leven zoals dat bedoeld is. Ik gebruik mijn talent om jou te laten inzien hoe ook jij een magisch mooi leven kunt leven!

Ik leer je verbinden met je intuïtie; de stem die verder gaat dan kennis en ratio. Ik help je de sleutel te vinden naar de waarheid over jezelf. NU is tijd dat jouw licht gaat schijnen! De tijd voor jouw transformatie is aangebroken.

 


Neem contact met mij op en samen vinden wij de antwoorden waar jij al zo lang naar op zoek bent.

info@liselottedevries.nl