Nieuwsflits 15-10-’20

De geplande Open Dag van 25 oktober aanstaande gaat niet door. Nu de officiële Covid-19 maatregelen zijn aangescherpt, leek het ons niet verantwoord om dit evenement met de huidige omstandigheden toch door te laten gaan. Voorlopig denken we eraan om het te verplaatsen naar de tweede helft januari 2021. De tijd zal uitwijzen of en hoe de verplaatste Open Dag van Het Vijfde Huis dan vorm kan krijgen. Voor nu zijn we blij met het gegeven dat al onze andere activiteiten, binnen de huidige maatregelen, wel door kunnen gaan.

Als trainer/coach binnen Het Vijfde Huis blijft het belangrijk om op de hoogte te zijn van ons protocol betreffende covid-19 maatregelen, zie hiervoor deze LINK voor de meest recente versie.

Wij willen alle trainers die zich aangemeld hebben om de Open Dag invulling te geven, hartelijk bedanken, zowel voor hun aanbod, en vooral ook voor de vele aangeboden praktische hulp voor die dag. Hopelijk kunnen we in januari opnieuw van jullie mooie aanbod en fijne hulp gebruik maken.

Houdt onze nieuwsflitsen in de gaten. Het is goed mogelijk dat het in de komende tijd wat vaker nodig is om met elkaar te communiceren, dit met betrekking tot het covid-19 beleid.

HIER kun je, je aanmelden voor onze nieuwsbrief incl. nieuwsflitsen.

Met een warme groet,

Frances, Erwin & Heidi